+359 889 455 553
sp5uas@abv.bg
Sofia, Ivan Dobrovski 1A
9:00 - 18:00

ГАМА ПРОДУКТИ MOTUL

ГАРАНТИРАМЕ ЗА КАЧЕСТВОТО НА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ОТ МАРКАТА MOTUL, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ

Години опит и топене на стомана са помогнали на Motul дa разбере изтънченото изкуство в правенето на моторни масла. Като истински творци, Motul разбират, че неизбежният ключ към постигането на това са добре поддържаните инструменти, машините и техниката. MotulTech отговаря на всички тези критерии.

MotulTech прави подобрения в индустрията чрез прилагане на знанията си, предвиждайки всяка тежка операция. Зачитайки всяка форма на усилие, експертите от MotulTech разработват продукти, които намират правилния баланс между доброто представяне и продуктивността докато не пренебрегват и уважават потребителите и околната среда. Това е както изкуство, така и наука, чрез които тези експерти продължават стъпка по стъпка, инч по инч.

Влизайки в партньорство с италианските им колеги Baraldi, MotulTech сега е еталон в областта на моторните масла, както и в леенето под високо налягане и пресоването на алуминий. Той е оборудван със собствено високотехнологично съоръжение за научноизследователска дейност и осигурява мониторинг на продуктите на клиентите в близост до тях. MotulTech осигурява много повече от моторни масла и течности, а именно начин, по който се подобрява промишлената производителност.

AUDI A4 B8

Смяна масло на ръчна 6 степенна скоростна кутия + обезвъздушаване на съединител!

AUDI A8

Смяна масло на двигателя