+359 889 455 553
sp5uas@abv.bg
Sofia, Ivan Dobrovski 1A
9:00 - 18:00

Защитата на личните данни и опазването на личната и финансовата информация на нашите клиенти ни е особено важно. Затова обработваме Вашата информация изключително въз основа на приложимото законодателство, конкретно Общия регламент 2016/679 (по-известен като GDPR) и Закона за защита на лични данни (ЗЗЛД). Моля, разгледайте тази декларация, в която Ви информираме за най-важните аспекти от обработването на Вашите данни от страна на СП5 ЮНИК АУТО СЪРВИСИС ЕООД (последващо Ние). В тази декларация ви информираме за най-важните аспекти от обработването на Вашите данни на нашия уебсайт. С нея също така Ви информираме за сроковете и правните основания да събираме, обработваме, съхраняваме, използваме, унищожаваме и защитаваме личната Ви информация, доколкото с нея Вие не ни давате изричното си съгласие да вършим това.

Какво се случва с данните Ви, след като се свържете се нас?

Когато ни пишете чрез формуляра на нашия уебсайт или ни пращате имейл, ние съхраняваме данните Ви за периода, необходим за обработване на искането Ви, както и за да отговорим на Ваши последващи въпроси. Няма да споделяме тази информация с трети лица без Вашето изрично съгласие!

Съхраняване на Вашите данни

Обръщаме внимание, че с цел облекчаване на процеса по поръчка и покупка, както и последващото изпълнение на договора с Вас, съхраняваме Вашия IP адрес, както и Вашите имена, телефон и имейл.

Предоставените от Вас данни са ни нужни, за да изпълним своите преддоговорни или договорни задължения спрямо Вас. Не предоставяме тези данни на трети лица.

Използване на опцията за отказ („Opt-out“)

Ако по някаква причина желаете да откажете услугите, които предоставяме чрез гореизброените „бисквитки“, моля свържете се с нас!

Вашите права

Имате право на достъп до Вашите данни, които обработваме, както и право на коригиране, изтриване (право „да бъдете забравени“), ограничаване на обработката, преносимост на данни, оттегляне на съгласието и възражение.

Ако смятате, че нашето обработване на Вашите данни нарушава разпоредбите за защита на лични данни или ако смятате, че правата Ви според тези разпоредби са били нарушени по някакъв начин, можете да се обърнете към компетентния административен орган. В България това е Комисията за защита на лични данни.

Какво са „бисквитки“?

Бисквитките са малки парчета информация, които сайтовете запазват в паметта на твоя компютър (смартфон, таблет). Бисквитки могат да бъдат създадени при посещение на сайт, като в повечето случаи се пази безвредна и анонимна информация, която е необходима на сайта, за да предостави по-добро обслужване и за да са възможни определени функционалности на сайта.

Защо използваме бисквитки?

Обикновено бисквитките са необходими, за да се събере статистическа информация или за да се предостави дадена функционалност на потребителите на сайта. Ние използваме бисквитки от една страна, за да събираме информация за броя посетители на сайта и това какво съдържание използват.

Важно е да отбележим, че бисквитките, които ние използваме, съдържат само анонимна информация с цел подобряване на потребителското обслужване и на услугите ни. Не съдържат лична информация.

Бисквитки за анализ на потребителското поведение

Тези бисквитки разпознават и броя посетители на сайта ни, разкриват как посетителите използват сайта и кое съдържание е интересно и търсено от тях.

Изявлението за защита на личните данни важи за електронния магазин на СП5 ЮНИК АУТО СЪРВИСИС ЕООД. Нашият сайт може да съдържа връзки към други доставчици, за които не можем да носим отговорност относно тяхната защита на личните данни. Моля, когато напускате този сайт, да се информираш относно изявлението за поверителност на всеки сайт, който събира лична информация.

При възникнали промени на политиката ни за защита на личните данни, те ще бъдат оповестени в нашия сайт.

Настоящата политика е част от Условията за ползване на този сайт и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие

Свържете се с нас по един от следните начини:

СП5 ЮНИК АУТО СЪРВИСИС ЕООД, данни за контакт: София, Иван Добровски 1А, sp5uas@abv.bg, +359 889 455 553​

+359 889 455 553​