+359 889 455 553
sp5uas@abv.bg
Sofia, Ivan Dobrovski 1A
9:00 - 18:00

МАШИНА ЗА ПРОМИВАНЕ НА РАДИАТОРЧЕ ЗА ПАРНО И ОХЛАДИТЕЛНА СИСТЕМА

МАШИНА ЗА ПРОМИВАНЕ НА РАДИАТОРЧЕ ЗА ПАРНО И ОХЛАДИТЕЛНА СИСТЕМА

Няма нищо по-лошо за шофьора от това, зимата купето на автомобила да е студено и прозорците да се потят, както и лятото автомобила да ви прегрява, а погледа Ви постоянно да е в стрелката на температурата, вместо да е насочено в пътната обстановка.

Предлагаме услугата почистване на запушени Радиаторчета, Парно и запушени Водни Радиатори с една от малкото в България машина за почистване на Запушени Радиатори.

Използваме нов специален препарат , който пази радиаторчето и водната система от протичане.

Гаранция за Перфектно свършената работа е , че ще видите Всичките боклуци от Запушеният Ви Радиатора , събрани във филтъра на машината.

Времето за почистване на радиаторчето на парното 1,5-2 часа ако не е много запушено, но ако след това време радиаторчето на парното продължава да вади боклуци или не осигурява температура над 50 градуса процедурата продължава до момента в който спрат да излизат боклуци от радиаторчето.

Производителя на машините Препоръчва след почистването на Запушеният радиатор да заредите автомобила с нов антифриз.

Преди започване на процедурата при загрят на 90оС двигател се измерва температурата на въздушната струя.

Закачва се машината към Запушения радиатор на парното. Почиства се филтъра на машината и след като разтвора в нея достигне 80 оС ,стартира процедурата по промиване на радиаторчето на парното.